Markovićevo "senzacionalno" reprezentativno pojačanje dolazi iz Argentine

DANIEL BILOS ime je tajanstvenog nogometaša kojeg je Vlatko Marković nedavno najavio kao "senzacionalno pojačanje" hrvatske nogometne reprezentacije.

Daniel Bilos je rođen 3. rujna 1980. u Buenos Airesu, visok je 194 centimetra, težak 90 kilograma, a pozicija mu je napadač, odnosno desni vezni.

Bilos je ove sezone odigrao 91 utakmicu i upisao 15 pogodaka za argentinsku nogometnu momčad Banfield, od kojih čak pet puta u posljednjih mjesec dana.

Bilosov "veza" s Hrvatskom je njegov djed, a zbog njegovih kvaliteta zainteresirana je i nogometna vrsta Argentine, piše Večernji list.

"Zahvaljujući djedu hrvatski sam državljanin i razgovori o mogućnosti da zaigram za hrvatsku reprezentaciju ispunili su me ponosom.", a eventualnom pozivu iz nogometnog saveza Argentine dodaje: "Svatko uvijek sanja zaigrati za svoju zemlju, ali izgledi da pristupim hrvatskoj vrsti veliki su i stvar su osobnog izbora".

Večernji list nagađa da bi Daniel Bilos mogao biti i Dinamovo pojačanje, jer postoji mnogo sličnosti u vezi njegovog dolaska kao i u doba Marija Stanića, jer je i tada "upleten" bio ugledni nogometni menadžer Predrag Naletilić.

Pročitajte više