Mayweather: Puštao sam McGregoru da bi meč izgledao bolje

Foto: Getty Images/Guliver Image

MEČ DESETLJEĆA, kako se često nazivao ovogodišnji okršaj boksačkog šampiona Floyda Mayweathera i MMA prvaka Conora McGregora, dobio je novi nastavak.

O njihovom okršaju priča se i četiri mjeseca kanije, a proslavljeni i danas umirovljeni boksač Mayweather Jr. ovih je dana priznao da protiv McGregora nije dao sve od sebe. Nakon meča neki su komentatori tvrdili da je Amerikanac poštedio Irca većih batina, ne samo da bi borba trajala dulje, nego i zbog straha da mu ne nanese teške ozljede.

Mayweather Jr nedavno je rekao da za meč gotovo uopće nije trenirao,  u posljednem nastupu u medijima rekao je da je Conoru puštao zbog publike.

"Svi su pokušali protestirati zbog meča Mayweather - McGregor, zar ne? Reći ću vam istinu. Znate da sam nosio McGregora, znate da sam napravio da to sve izgleda bolje za vas", rekao je Mayweather za FightHype.
 
Mayweather je pobijedio McGregora tehničkim nokautom u desetoj rundi ostvarivši 50. pobjedu u karijeri. Iako se nagađalo da bi mogli dogovoriti i revanš, zasad nema naznaka da bi se to moglo i ostvariti. McGregora čeka obrana pojasa u UFC-u, ali nije sigurno ni hoće li se vratiti u oktogon.
 
 

 

Pročitajte više