Mazzarri: Šanse su i dalje 50:50

TRENER Talijana Valter Mazzarri utakmicu je, kao i pobjedu svoje momčadi, ocijenio vrlo teškom.

"Bila je to teška utakmica, na jednom terenu na kojem je vrlo teško pobijediti. Sam teren je bio vrlo sklizak, pa je bilo puno pogrešaka. Zadovoljan sam igrom i u prvom i u drugom poluvremenu. Imali smo par dobrih prilika, sve u svemu mislim da smo zaslužili ovu pobjedu" - izjavio je na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Na upit zašto su njegovi igrači toliko odugovlačili i ležali na terenu, te je li to zaista bilo zbog grube igre Hajduka, Mazzarri je ljutito odvratio: "To nije bilo nikakvo simuliranje, moji igrači su dobili udarce, ali ne bih rekao da je to bila gruba igra, više je to bila muška igra".

Što se tiče uzvratnog susreta koji se za dva tjedna igra u Genovi, trener Sampdorije je kazao kako se momčadi poput Hajduka nikad i ni u kojem slučaju ne smiju podcijeniti.

"Čak niti ako igraju u gostima. Hajduk je jedna jaka momčad, pogotovo na fizičkom planu, upravo nam je to stvaralo mnogo problema" - rekao je Mazzarri, a mi pretpostavljamo da nije mislio na kondiciju već na snagu igrača. "Unatoč našoj pobjedi, mislim da su šanse još uvijek 50:50" - dodao je.

On je na kraju istaknuo kako je ova utakmica po kvaliteti bila na internacionalnoj razini.

Foto: V.G.

Pročitajte više