McClaren: Moji igrači znaju koliko duguju navijačima

"VJERUJEM kako je utakmica protiv Njemačke idealna za pripremu mojih igrača na ključne oglede u kvalifikacijama za Euro 2008., a to su utakmice protiv Izraela i Rusije koje nam slijede već u rujnu", izjavio je McClaren, naglasivši kako je od ključne važnosti povratiti zajedništvo u ekipi.

"Želio sam okupiti 28 igrača, no nažalost, Steven Gerrard i Darren Bent nam se ne mogu pridružiti", nastavlja engleski izbornik.

"Sastao sam se s igračima i odredili smo raspored i plan igre, ne samo za sutrašnju utakmicu, već i za ključne kvalifikacijske oglede. Budući da je prošlo već dugo vremena od susreta Engleske protiv Brazila i Estonije, morao sam podsjetiti igrače na kvalitetu njihovih izvedbi u tim utakmicama, kao i na činjenicu da smo postavili standarde kojih se moramo držati bez obzira na protivnike", izjavio je Steve McClaren.

"Moji igrači odigrali su tri utakmice Premier Lige i trenutno nam je jedina opcija bila da kroz razgovor razbistrimo glave, podsjetimo se na uspješno ljeto, te steknemo samopouzdanje, jer smo u dobroj poziciji da se kvalificiramo na europsko prvenstvo. Zbog toga je i sutrašnja utakmica iznimno važna. Utakmice protiv Izraela i Rusije ključne su za naš prolaz u kvalifikacijama i moramo igračima vratiti misli na reprezentaciju. Oni znaju koliko je reprezentacija bitna navijačima, znaju da im dugujemo i zbog toga ćemo sutra na Wembleyu protiv Njemačke dati najbolje od sebe", zaključio je Steve McClaren.

Ma.N.
Foto: AFP

Pročitajte više