UFC

McGregor izvrijeđao Cormiera. "Debela budalo"

Foto: Getty Images/Guliver Image

CONOR MCGREGOR objavio je neki dan privatne poruke s Danom Whiteom kojima je želio dokazati svima da se on želio boriti ove godine, ali da mu UFC nije želio organizirati borbu.

McGregor nije želio biti zamjena ni u jednoj borbi, ali da se želi boriti s bilo kime, a nakon što nije uspio doći do ringa u srpnju je objavio da odlazi u mirovinu treći put u četiri godine.

McGregor je Whiteu predložio nekoliko datuma i lokacija, ali nije dobio odgovor, da bi White kritizirao Irca što je poruke objavio. Kritikama na McGregorov račun pridružio se i umirovljeni teškaš Daniel Cormier koji je o njemu govorio u svojoj emisiji.

"Ako se zaista želi boriti s bilo kime onda je trebao biti zamjena za meč Khabiba i Fergusona jer smo svi znali da te borbe neće biti. Da se stvarno želio boriti pristao bi na to. Stalno govori da je želio biti u ringu, ali mislim da to nije iskreno želio. On je velika zvijezda i kad se velika zvijezda želi boriti onda se i bori", rekao je Cormier.

Tvrdi da je želio četiri borbe u jednoj godini

McGregor je čuo njegove komentare i onda ga izvrijeđao na Twitteru.

"Debela budalo, o čemu ti pričaš? Pa tražio sam da se borim u svibnju. Borio sam se u siječnju i želio sam se opet boriti, ali su me namjerno gurali kao zamjenu za borbu u srpnju. Da čekam sedam mjeseci da bih se možda borio? Jesi li ti glup? O čemu pričaš, stari? Dana 13. veljače sam tražio sve ove borbe dok još nije bilo korone. Četiri borbe u godinu dana. No, držali su me kao zamjenu svih tih mjeseci i nema drugog načina da se na to gleda. Onda su me bacili pod autobus i rekli da sam odbio boriti se s Fergusonom nakon što je Khabib odustao. Nevjerojatno je čime se ljudi u ovom poslu služe", napisao je McGregor.

Njegovu objavio vidio je i Dustin Poirier koji je samo napisao: "Conor?".

Na to mu je Irac predložio humanitarnu borbu u Dublinu 12. prosinca i obećao da će donirati pola milijuna dolara u Poirierovu humanitarnu organizaciju.

Pročitajte više