Kako će Kranjčar napasti Ligu prvaka?

Foto: Index

UZVRAT play-offa Lige prvaka Dinamo od 20:45 igra protiv Salzburga u Austriji.

Nakon remija 1:1 na Maksimiru momčad Zlatka Kranjčara ide po pobjedu koja bi joj osigurala sudjelovanje u grupnoj fazi, šesti put u svojoj povijesti i tako ponoviti prošlogodišnji uspjeh. Nastupima u Europi Dinamo je već zaradio 6,1 milijun eura, a za dodatnih desetak milijuna mora izbaciti austrijskog prvaka koji je u dosadašnjim međusobnim okršajima bio uspješniji.

Cico će za utakmicu sezone na travnjak ponovno poslati momčad bez klasičnog napadača, na čijim će vratima biti Eduardo. Portugalskom vrataru, koji je dogovorio transfer u Chelsea, ovo bi trebala biti posljednja utakmica u dresu hrvatskog prvaka.

Stoperske pozicije protiv moćnog Soriana držat će mladi Filip Benković i prvi Kranjčarov izbor Leonardo Sigali, a bočne će držati Petar Stojanović te povratnik nakon teške ozljede Josip Pivarić.

Domagoj Antolić i Jonas igrat će u defenzivnom dijelu veznog reda, a ispred njih kreću El Arbi Soudani, Ante Ćorić i Marko Rog koji se također oprašta od Dinama, dok će "lažna devetka" ponovno biti Junior Fernandes. 

Na klupi za pričuve tako ostaju iskusni Paulo Machado, nezaliječeni Gordon Schildenfeld i Bojan Knežević, koji je od prve minute počeo prvu utakmicu ovih rivala. 

Dinamo (4-2-3-1): Eduardo - Stojanović, Benković, Sigali, Pivarić - Antolić, Jonas - Soudani, Rog, Ćorić - Fernandes.

 

 

Pročitajte više