Mesarić potpisao za Dinamo, Zajec prezadovoljan dosadašnjim pripremama

LEONARD Mesarić novi je član zagrebačkog Dinama. U Plavom salonu dojučerašnji lijevi bočni Lokomotive parafirao četverogodišnji ugovor sa klubom iz Maksimira.

"Nikad nisam bio svijestan da ću uopće biti ovdje, niti sam ikad bio na ovoj razini nogometa. Znam da moram puno raditi jer se to od mene očekuje", najavio je svoj početak samozatajni i skromni zagrebački dečko.

Njegov nogometni put bio je zaista trnovit. "S nogometom sam započeo u NK Zagrebu, poslje lutao po posudbama u drugoj i trećoj ligi. Iskustvo sam sakupljao u TŠK Topolovcu, Sevsetama, Karlovcu i Puli. Na koncu je došla Lokomotiva."

Velimir Zajec smatra da će Mesarić biti kandidat za prvu dinamovu momčad. Svoju priliku danas će dobiti protiv kineskog Shandonga kojeg vodi naš Branko Ivanković.

"Butina, Etto, Barbarić, Mesarić, Ibanez, Chago, Sammir, Mandžukić, Tomić, Slepička, Kramarić, momčad je koja će istrčati na teren. U drugom poluvremenu priliku će dobiti Lončarić, Vrsaljko, Šimić, Biščan, Bručić, Calello, Badelj, Antolić, Morales, Sivonjić i Dodo. Tomečaka i Cufrea nemam na raspolaganju zbog ozlijeda ali će nam se priključiti već za dva do tri dana kada krećemo na put u Austriju."

Na kraju Zajec se osvrnuo na svoja prva dva tjedna u Dinamu:

" Nije bilo lako, dečki su stvarno dobro radili ali ne želim nikog hvaliti, trebamo svi zajedno stati čvrsto na zemlji. Ipak, dojmovi su bolji od samog očekivanja."

Pročitajte više