"Messi je išao vidjeti gdje će živjeti ako potpiše ugovor od 540 milijuna eura"

Foto: Profimedia

LIONEL MESSI naljutio je čelnike Paris Saint-Germaina nakon što je otputovao u Saudijsku Arabiju. Njegov put bio je predstavljen kao izvršavanje ugovorne obveze sa zemljom čiji je promotor, no FIFA-in agent Marco Kirdemir tvrdi da se iza njegovog odlaska u Saudijsku Arabiju krije puno više. Messi je, tvrdi, išao provjeriti gdje bi mogao živjeti potpiše li za Al Hilal.

Španjolska Marca navodi da je Kirdemir u dobrim odnosima s predsjednikom PSG-a Nasserom Al-Khelaifijem, ali i kraljem Saudijske Arabije Salmanom bin Abdulazizom, te da mu je poznata nogometna sudbina argentinskog napadača.

Kirdemir: Messi će u Barcelonu tek u mirovini

"Neće se vratiti u Barcelonu, onamo će tek kada se umirovi. Ima ponudu od 540 milijuna eura od Al Hilala, kraljevskog kluba. U Saudijsku Arabiju je putovao da bi se susreo s njim, da bi vidio gdje bi mogao živjeti i bude li dobio podršku obitelji, igrat će u Saudijskoj Arabiji", siguran je Kirdemir.

Cilj Saudijske Arabije je dobiti organizaciju Svjetskog prvenstva 2030. godine, ali prije toga i ojačati nacionalno prvenstvo te tako dobiti na vidljivosti. Cristiano Ronaldo je već ondje, a sad bogati vlasnici klubova žele i druge nogometne velikane.

Saudijska Arabija želi zvijezde

Messi ima ponudu kakvu nijedan sportaš nikad nije dobio i zbog svog odlaska u Saudijsku Arabiju je zategnuo odnose s PSG-om. Klub ga je suspendirao, a nakon suspenzije moći će odigrati još samo tri utakmice za njega, nakon čega će, tvrdi se, napustiti Francusku.

U Saudijskoj Arabiji nadaju se da će uz njega stići i Sergio Ramos, a nadali su se i Luki Modriću. Marca piše da je hrvatski kapetan imao ponudu Al Nassra, kluba u kojem je Ronaldo, ali ju je odbio.

Pročitajte više