Barcelona

Messi napao trenera: Ne možemo ovako osvojiti Ligu prvaka, nešto si krivo shvatio

Foto: Guliver Image/Getty Images

LIONEL MESSI nastavio se putem medija prepucavati s trenerom Barcelone Quiquem Setienom.

Sve je počelo kada je najbolji nogometaš svijeta rekao da Barcelona nije dovoljno dobra za naslov europskog prvaka. Setien je odgovorio da se ne slaže s takvim stavom.

"Nakon svega što sam vidio mislim kako nije upitno da mi možemo osvojiti Ligu prvaka. Ne slažem se s Leom. Vidjeli smo kako je Atletico izbacio branitelja naslova Liverpool, kako je Tottenham prošle godine stigao do finala. Teže je osvojiti španjolsko prvenstvo nego Ligu prvaka. Europski prvak može postati bilo koja od osam momčadi koje uđu u četvrtfinale. Imamo najboljeg igrača na svijetu, potrebno je još malo sreće i to je to", rekao je Barcelonin trener, a sad mu je stigao novi Messijev odgovor.

"Ovako kako igramo, kako smo igrali prije pauze... Mi ne možemo osvojiti Ligu prvaka! Svatko ima pravo na svoje mišljenje, a moje se temelji na tome što sam baš svake sezone igrao Ligu prvaka i znam kakav je nivo igre potreban za naslov europskog prvaka. Meni se čini da je Setien u toj priči 'Barca i Liga prvaka' nešto krivo shvatio", rekao je Messi i dodao:

"Nikad nisam sumnjao u momčad. Nemam ni najmanju dvojbu da mi igrači možemo pobijediti u svakoj utakmici koja nas čeka kad se sezona nastavi, ali ne onako kako smo igrali posljednjih nekoliko utakmica prije prekida sezone."

Setien je u Barcelonu stigao u siječnju, klub je vodio na 12 utakmica u kojima je upisao osam pobjeda i tri poraza. Ranije je Katalonski radio objavio da je atmosfera u klubu loša i da igrači ne vjeruju novom treneru, smatraju da nije dorastao vođenju tako velikog kluba, da je napravio niz taktičkih pogrešaka na utakmicama i da se loše radi na treninzima.

Pročitajte više