Messi nema milosti: Pogledajte kako je loptom izludio vlastitog psa

Foto: Screenshot

I DOK se njegovi suigrači u Barceloni punom parom spremaju za novu sezonu koja u Španjolskoj počinje za nešto manje od tri tjedna, Lionel Messi još je na odmoru.

Najveća Barcina zvijezda dobila je produženi dopust nakon Svjetskog prvenstva, a na njemu se odmara u društvu obitelji i goleme bordoške doge Senora Hulka, koji je dio Messijeve obitelji od 2016. godine.

Messi je golemog psa, koji može težiti i do 70 kilograma, dobio dok se oporavljao od teške ozljede i od tada su navodno on i Senor Hulk nerazdvojni. Često se zafrkavaju i igraju, a najnoviju takvu aktivnost danas je na Instagramu objavila Messijeva supruga Antonela Roccuzzo. U kratkom videu Messi svojem ljubimcu nekoliko puta "prodaje sombrero" i ne daje mu baš nikakve šanse da dođe do lopte.

Za to vrijeme je Barcelona na International Champions Cupu u SAD-u. Tamo će igrati protiv Rome i Milana, prije nego što se vrate u Španjolsku na utakmicu superkupa protiv Seville 12. kolovoza, kad bi i Messi trebao zaigrati. Barcelona prvenstvo otvara 18. kolovoza kod kuće protiv Alavesa.

Pročitajte više