MICHAEL BALLACK

Michaelu Ballacku hitno operiran tumor

Foto: Getty Images

SLAVNI njemački nogometaš Michael Ballack hitno je operiran nakon što su mu liječnici otkrili tumor blizu leđne moždine. Operacija je bila uspješna, a daljnji nalazi se čekaju, piše Bild. 

Nekadašnji nogometaš Chelseaja i Bayerna sada je na oporavku u Portugalu, gdje će se zadržati još nekoliko dana, dok ne dočeka konačne nalaze.

Doktori ističu kako je ovo bila jako ozbiljna operacija jer se u tom području nalazi puno živaca, ali prošla je uspješno pa je 43-godišnji Ballack zasad siguran.

Bogata igračka karijera

Podsjetimo, Ballack je karijeru započeo u njemačkom Chemnitzu iz kojeg je prešao u Kaiserslautern. Dvije godine kasnije zaigrao je za Bayer Leverkusen iz kojeg je za šest milijuna eura prešao u Bayern. Nakon toga je prošao Chelsea iz kojeg se vratio u Leverkusen i umirovio. 

Ballack je rođen 1976. godine te je bio jedan od najboljih njemačkih veznjaka u generaciji, a nosio je dresove mnogih velikih klubova, među kojima i Bayerna te Chelseaja. 

Za Njemačku je igrao 98 puta i zabio 42 gola, a u karijeri je osvojio Premiership, četiri Bundeslige, tri njemačka kupa i tri FA kupa.

Pročitajte više