LIGE PETICE

Mijenja li PSG trenera? "Iskreno, zabrinut sam"

Foto: EPA-EFE

PARIS SAINT-GERMAIN je porazom završio ovu sezonu. U posljednjem kolu francuskog prvenstva na gostovanju kod Reimsa izgubio je 3:1.

Poraz nema bitnog utjecaja na PSG jer su Parižani odavno osigurali novi naslov prvaka. I dok u Francuskoj nemaju ozbiljne konkurencije, u Ligi prvaka su ispali već u osmini finala od Manchester Uniteda, a izgubili su i u finalu kupa od Rennesa na penale.

Kada navodnu svađu Neymara i Mbappea o kojoj pišu francuski mediji dodamo činjenici da je Neymar napustio PSG kako bi se pridružio brazilskoj reprezentaciji u pripremama za Copa Americu i slabijim izvedbama u drugom dijelu sezone, cijenu za takve stvari mogao bi platiti i trener Thomas Tuchel. 

"Zabrinut sam"

Nakon jučerašnjeg poraza Tuchel je upitan o tome očekuje li da će ostati na klupi PSG-a.

"Mislim da ću ostati. Ali u nogometu se stvari mijenjaju svaki dan. Često me pitate o tome, ali ja sam i dalje ovdje. Hoće li doći do promjene ne ovisi o meni", rekao je Nijemac pa dodao:

"Iskreno, prilično sam zabrinut što i dalje dobivam takva pitanja. Kao da svi znaju nešto što ja ne znam. Imate li vi kakve informacije? Trebam li biti zabrinut? Znam da se u nogometu bilo što može dogoditi."

Tuchel je prošlo ljeto stigao u PSG, a ugovor mu vrijedi do ljeta 2020., što znači još jednu sezonu. Prije toga u Njemačkoj je vodio Mainz i Borussiju Dortmund.

Pročitajte više