Milan dao Baccu i novac za mladog Španjolca

Foto: Getty Images / Guliver Image

MILAN možda trenutačno nema puno novca za transfere, ali Leonardo i Paolo Maldini rade sjajan posao. Rossoneri moraju paziti kako ne bi opet prekršili financijski fair-play, ali to ne znači da su nemoćni na tržištu, naprotiv. Nakon Mattije Caldare (stigao u trampi s Juventusom za Leonarda Bonuccija) i Gonzala Higuaina (posudba za 20 milijuna, plus 35 na kraju sezone), u Milanellu je i Tiémoué Bakayoko. Veznjak Chelseaja također stiže na jednogodišnju posudbu vrijednu pet milijuna eura, a za sezonu će zaraditi 2,5 milijuna eura.

On je već prošao liječničke preglede i danas se čeka službena objava.

Međutim, ni to nije kraj transfera Milana. Naravno, tu je moguća bomba Sergej Milinković-Savić, za kojeg srpski novinar tvrdi da će igrati sljedeće sezone na San Siru, ali je u međuvremenu završen još jedan posao. Carlos Bacca ponovno će igrati u Villarreallu, kojem će Milan platiti tri milijuna za posudbu mladog Samua Castilleja, plus još 15 sljedećeg ljeta.

Castillejo je prošao školu Malage, a u Villarreal je stigao 18. srpnja 2015. te u 127 utakmica zabio 11 golova i upisao 15 asistencija, od čega šest pogodaka i osam asistencija u 38 susreta prošle sezone. Španjolac ima 23 godine, nosio je desetku na El Madrigalu, a može igrati na oba krila u napadu. 

Zanimljivo, do sada je u karijeri igrao 81 put na desnom, a 57 puta na lijevom krilu, a baš je takvog igrača tražio Gennaro Gattuso. 

Pročitajte više