Miličević: Problemi Cibone krenuli su kad se Bandić počeo uplitati

BIVŠI predsjednik Cibone Božo Miličević osvrnuo se na izjave gradonačelnika Milana Bandića.

"Jasno sam rekao i pri tome stojim. Isključivo sam bio odgovoran za poslovanje. Volio bih kad bi netko drugi to mogao reći, uključujući i gradonačelnika. Revizija je dobrodošla. Svi su papiri tu, nijedan se nije zagubio. Žiro-račun je jedan jedinstveni, nikada se nije mijenjao. Sve one koji sumnjaju u nešto molim da to riješe", rekao je u razgovoru za Jutarnji Miličević.

"Osoba koja mene nije spomenula, pa neću ni ja nju, inzistirala je 2005. i 2006. da se struktura vodstva u klubu mora promijeniti ako misle da će ih Grad financirati. Pismeno je poslao nalog za predsjednika kluba i člana uprave iz Grada koji moraju biti u Ciboni. To je provedeno, a rezultat je zakidanje Cibone u gradskom proračunu od početka do kraja. U tom trenutku Cibona nije bila ni blizu financijskim problemima u koje je upala otkako se ta osoba uplela.

Zato sam prozvao tu osobu, a ne bivšeg predsjednika koji nije kriv, jer je poslan ovdje. Pogriješio sam kad sam prihvatio pismeni diktat da netko dođe za predsjednika, a nismo ga izabrali regularnim putem. Prvi put u životu sam popustio politici i to je bila moja jedina pogreška", istaknuo je za kraj Miličević.

Pročitajte više