Milivoj Bračun novi trener Intera

NAKON što je Inter jučer prokockao prednost od 2:0 protiv Šibenika te nakon pet kola osvojio tek jedan bod u Prvoj HNL, uz gol-razliku 3:17, Izvršni odbor Diva iz predgrađa odlučio je razriješiti trenera Antu Čačića dužnosti.

Čačića će na klupi prvoligaša iz Zaprešića zamijeniti Milivoj Bračun. "Mislim da je za Inter najgori dio sezone prošao, igrali su teške utakmice protiv Hajduka, Dinama i Rijeke. Momčad je mnogo bolje izgledala nakon priprema, mislim da su ovi porazi utjecali na njih, tako da ćemo prvo morati poraditi upravo na samopouzdanju igrača.", rekao je novi trener Intera za Index.

Inter je na početku sezone izgubio od Rijeke 1:0, a potom su uslijedili teški porazi od Hajduka (7:1), Dinama (4:0), ali i slabašnog Zadra (3:0). U jučerašnjoj utakmici protiv Šibenika očekivali su se prvi bodovi, Zaprešićani do 70. minute vodili 2:0, ali ni to im nije bilo dovoljno da uzmu sva tri boda.

Div iz predgrađa se trenutno nalazi na 11. mjestu Prve HNL, a iza njega je samo Varteks, koji je prvi ove sezone promijenio trenera. Nakon četiri kola bez osvojenog boda, varaždinski klub je prošlog vikenda napustio trener Josip Kuže.

Foto:Mape

Pročitajte više