UFC

Miočić poručio Cormieru: Volim ušutkivati ljude, dobar sam u tome

Foto: Getty Images

STIPU Miočića je prošle godine na UFC-u 226 porazio Daniela Cormier te je tako izgubio pojas prvaka, a 17. kolovoza čeka ga revanš u kojem će pokušati vratiti pojas. 

Popularni vatrogasac dao je intervju za thescoreMMA u kojem je govorio o tome kako se pripremao za borbu, a otkrio je i što očekuje od borbe. 

"Radio sam na svemu kao i inače, normalne stvari. Jer u ovom sportu, ako napravite pauzu i neko vrijeme ne trenirate, drugi će vas brzo prestići. Ludo je koliko se sport razvija i borci postaju bolji. Tako da kad odete trenirati, sve počinjete iznova", rekao je Stipe pa dodao:

"U trening kampu sve je na neki način isto, ali naravno da su neke stvari drugačije. Radimo na slabostima, radimo na svojim snagama i sve te stvari, ali to je isto kao i u svakom trening kampu. Svaki trening kamp neke stvari radi drugačije, čak i ako se pripremamo za istog protivnika. Imali smo dobre trening partnere i iskreno mogu reći da su ovo bile dobre pripreme."

Cormier je na konferenciji za medije uoči meča rekao kako Stipe nije na njegovoj razini te kako očekuje pobjedu, a Miočić mu je kratko odgovorio: 

"Volim ušutkivati ljude, dobar sam u tome."

Pročitajte više