MMA

Miočić razočaran UFC-om: Zaslužio sam barem da me se pita želim li tu borbu

Foto: AP Photo/Gregory Payan/Guliver

OSAM mjeseci prošlo je od posljednjeg nastupa Stipe Miočića i borbe u kojoj je izgubio naslov UFC-ovog prvaka od Francisa Ngannoua. Ni Ngannou se od tada nije borio pa je organizirana borba za privremenu titulu, u kojoj je Ciryl Gane pobijedio Derricka Lewisa.

"Volio bih da su me pitali želim li se boriti za privremenu titulu. Razumijem UFC-ov posao, ali isto tako mislim da sam zapravo zaslužio trilogiju za titulu. Na kraju nisam bio pitan ni za tu privremenu titulu. Ne znam bih li je prihvatio, ali zaslužio sam da me pitaju", požalio se Miočić, koji smatra da je zaslužio treću borbu protiv Ngannoua nakon što je u prvoj pobijedio, a u drugoj teško nokautiran.

"Navikao sam na to, tako je kako je. To je posao. Ali opet, vjerujem da sam zaslužio trilogiju. Svi su dobili jednu osim mene. U 2022. želim trilogiju. Dobiti borbu za titulu, a onda vratiti svoj pojas. I tada će se sve vratiti u normalu."

"Jones mora čekati svoj red"

U posljednje vrijeme najviše se spominjalo da bi se Miočić mogao boriti protiv legendarnog Jona Jonesa, koji bi trebao prijeći u tešku kategoriju.

"Apsolutno sam za tu borbu, ali ne znam kuda je otišla ta priča. Znam da on govori kako se želi boriti za titulu. Ja u prvom planu želim tu trilogiju, no borit ću se protiv bilo koga, pa tako i Jonesa. Znam da je jedan od najvećih ikad, ali mislim da, što se tiče borbe za titulu, on mora čekati svoj red. To je kao da se ja spustim u polutešku i želim napasti prvaka."

Pročitajte više