UFC

Miočićev sparing partner: Stipe nikada nije bio ovakav, nokautirat će Cormiera!

Foto: Getty Images / Guliver Image

MO MILLER, Miočićev sparing partner i klupski kolega iz Strong Style Fight Teama, u intervjuu za mmasucka.com dao je svoju prognozu meča između Stipe i Cormiera te rekao kako su ove pripreme zbilja nešto posebno.

"Stipe je spreman - čvrst, jak, brz. Mislim da je i psihički kakav treba biti. Izrazito je fokusiran. Inače se uvijek zafrkava, ali posljednjih dana nimalo. Jako mi je drago to, vidim koliko to želi. Svi smo uz njega, svi iz dvorane!"

Podsjećamo, Miočić je prije godinu dana izgubio od Cormiera nokautom, nakon što je s tri obrane naslova postao najuspješniji UFC-ov teškaš svih vremena. Dio medija, ali i sam UFC, jako dugo je gurao borbu između Cormiera i Brocka Lesnara nauštrb Miočićeve šanse za revanš, ali Amerikanac hrvatskog podrijetla nije odustajao. Uspio je u naumu, dobio je novu šansu, a po svim izjavama i javnim istupima vidi se da nikad nije emotivnije čekao neki meč. 

Miller smatra kako mu to neće stati na putu prema dobrom rezultatu: "Stipe treba biti strpljiv, bit će to težak meč. Ipak, prognoziram da će ga Stipe nokautirati u drugoj rundi. Treba koristiti ono što ima, a to je visina i doseg. Treba znati i vjerovati u to da je najopakiji čovjek na planetu. Mislim da će to biti dobra večer za njega", dodao je na kraju. 

Meč između Miočića i Cormiera održat će se 17. kolovoza na UFC 241 priredbi kao glavna borba večeri. 

Pročitajte više