hnl

Mišković: Bio je penal za Goricu, a jedan je igrač Rijeke za mene veliko razočaranje

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

NAKON dramatične i spektakularne pobjede Rijeke kod Gorice (4:3), na regionalnoj televiziji Kanal Ri predsjednik vodeće momčadi lige Damir Mišković govorio je o pobjedi u Gorici, spornom nedosuđenom penalu za Goricu u 95. minuti te o treneru Goranu Tomiću.

"Prvi smo, dobro je. Napadački smo fantastični i imamo toliko dobrih igrača da je velika borba za mjesto u sastavu. A vjerujem da će trener posložiti i obranu. Mislim da je osnovni problem što se igre prema nazad tiče koncentracija. Posebno kod ključnih igrača. Bio sam uvjeren da kad imaš reprezentativca Makedonije Darka Velkovskog u momčadi, stopera koji za reprezentaciju igra vrhunski, da si onda riješio taj stoperski problem. Ali isti taj igrač za klub ima velike oscilacije i rijetko odigra tako dobro kao za reprezentaciju i on je za mene veliko razočaranje", kazao je Mišković

Tomić je nakon utakmice u Gorici bio jako ljutit na igrače.

"Neka, neka. Ja volim da je ljut. Znači da mu je stalo, kao i svima u stožeru i momčadi. Neka riješe što trebaju, neka se i pofajtaju ako treba. Verbalno, naravno. Tomić radi fantastičan posao. Ponavljam, mislim da je kod igrača ključni problem koncentracija i da će Tomić i njegov stožer to riješiti."

Gorica je u 95. minuti tražila penal nakon kontakta Smolčića i Dvornekovića.

"Na prvu se, baš kao kod onog opravdano dosuđenog penala za Goricu, ne vidi je li bio penal ili ne. Ali kad pogledaš VAR-snimku, meni se čini da ga je Smolčić udario po nozi."

Pročitajte više