MMA borac šokirao svijet modnim ukusom: ESPN ga usporedio s Rodmanom i sestrama Williams!



UFC-ov borac, Dennis Hallman ne silazi s naslovnica MMA medija zbog svojih, očito neprobavljivih, gaćica s kojima je izašao u nedjelju na dvoboj UFC-a 133 protiv Briana Ebersolea.

Čim se pojavio u plavim “slipericama” koje neodoljivo podsjećaju na Speedo kupaće gaćice, UFC-ov veteran je izazvao salve podsmjeha u Wells Fargo Centru u Philadelphiji gdje se odražavala borilačka priredba. Svi su ostali potpuno šokirani tim prizorom koji je više otkrivao nego što je skrivao, a čak niti sudac u kavezu nije mogao sakriti osmijeh.

Predsjednik UFC-a, Dana White, je u svom stilu preko Twittera, odmah prokomentirao pogled iz prvog reda dvorane.

“Koji vrag? Borba u ovakvim hlačicama bit će od danas zabranjena”, poručio je White, a to je zaista i mislio.

Nakon dvoboja je potpuno bijesan zabranio da se bilo koji borac u budućnosti uopće pojavi u takvom minijaturnom odjevnom predmetu. No, čelnik promocije nije stao samo ovdje na “osudi” Hallmanovog modnog ukusa. Nakon borbe je njegovom protivniku, Brianu Ebersoleu udijelio bonus od čak 70 tisuća dolara “za brzo micanje stravičnih gaćica s TV ekrana” pošto ga je ovaj nokautirao već u prvoj rundi.

Plave sliperice koje su sablaznile predsjednika UFC-a Danu White, nisu zapale za oko samo njemu. Iako je White nagradio Ebersolea sa 70 tisuća dolara bonusa jer je “brzo maknuo te gaćice s TV ekrana”, čini se kako je Hallmanova odjeća postala dio povijesti. Ugledni ESPN je također sablažnjen outfitom UFC-ovog borca odlučio uvrstiti njegov modni ukus na svoju ljestvicu “10 najgorih pojava u povijesti sporta”.

Hallmanu će tamo praviti društvo sportaši poput legendarnog krila Chicago Bullsa, Dennisa Rodmana, meksičkog reprezentativnog vratara Jorgea Camposa i slavnih tenisačica Williams. UFC-ov borac je u subotu definitivno ispisao jednu stranicu povijesti slobodne borbe. Većina je ipak sretna što se tako nešto ne smije ponoviti u budućnosti.

Najgore pojave u sportu prema ESPN-u:

Hlače Johna Dalyja
Australska ženska košarkaška momčad
Momčad White Soxa u crnim hlačicama
Sestre Williams
Jorge Campos
Tampa Bay Buccaneers
Billbordi za hokej u Europi
Brian Wilson na dodjeli Espy nagrada
Dennis Rodman

Pročitajte više