Modrić: Bilo bi sjajno kad bismo prvenstvo otvorili pobjedom protiv Cityja

TOTTENHAM će Premiership otvoriti domaćom utakmicom protiv Manchester Cityja. Osim toga, u prvom kolu engleskog prvenstva igrat će se još jedan derbi, Liverpool - Arsenal.

Luka Modrić najavio je prvi utakmicu svoga kluba koja će se najvjerojatnije igrati u subotu, 14. kolovoza.

"Za početak moram reći da je užitak igrati u ovako dobroj momčadi. Uvijek smo igrali dobro u velikim utakmicama, posebno kod kuće, a utkamica sa Cityjem je sigurno velika", rekao je Modrić za službenu stranicu Tottenhama.

Tottenham i City su prošle godine vodili mrtvu utrku za četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Tada je Tottenham u izravnom dvoboju golom Croucha svladao Građane i tako izborio Ligu prvaka.

"To će biti zanimljiva utakmica, posebno jer smo protiv njih igrali najvažniju utakmicu prošle sezone. Bit će zanimljivo ponovno igrati sa Cityjem, a taj će nam dvoboj pokazati kako smo radili u pripremama."

Modrić se nada pobjedi na White Hart Lineu.

"Naravno, bilo bi odlično kad bismo otvorili prvenstvo pobjedom jer bi nam to dalo samopouzdanje u sljedećim utakmicama. Istu stvar smo napravili protiv Liverpoola prošle godine pa smo nakon toga odlično otvorili prvenstvo", zaključio je Modrić.

Pročitajte više