Modrić gleda Španjolce s preko pola milijuna naslovnica: "Genije, jedinstveni, čudesni topnik"

Screenshot: Marca, AS
 
MARCA s nakladom od oko 400 tisuća primjeraka i AS, koji se tiska u preko 200 tisuća komada, madridski su sportski dnevnici i veliki rivali u bespoštednoj borbi za čitatelje, prije svega navijače Reala.
 
Pri tome se naravno trude imati svaki svoje ekskluzive i glavne teme, ali oko zvijezda današnje naslovnice, junaka i teme dana nije bilo dvojbe kod oba uredništva.
 
Luku Modrića, koji je golčinom za pobjedu Reala pet minuta prije kraja kod slabašne Granade "spasio prvenstvo" razvalili su preko cijele naslovnice i jedni i drugi, pa je onda ostalo samo da se utrkuju u epitetima i komplimentima kojima će ga oblijepiti i obasuti.
 

Marca je uz fotografiju trenutka kada je Modrić odapeo za pobjedu, velikim slovima napisala "Čudesni top" te dodala "Modrićev genij spasio je Real. Njegov projektil donio je pobjedu koju je Zidaneova momčad već ispustila."
 
As se odlučio za scenu Modrićevog oduševljenja nakon poentiranja preko čega je razvukao "Nitko kao Modrić" i "Hrvatova golčina spasila Real u 84. minuti."
 
 

Pročitajte više