Modrić: Kranjčar je fantastičan igrač i bit će veliko pojačanje

DOLAZAK Nike Kranjčara još oduševljava navijače Tottenhama, ali i nove suigrače koji u njemu vide veliko pojačanje.

I hrvatski reprezentativac Luka Modrić zadovoljan je ovakvim raspletom, možda i više od ostalih. Trener Harry Redknapp, bivši Nikin trener u Portsmouthu i Modrićev sadašnji u Tottenhamu sada je spojio svoja najdraža dva igrača koja hvali na sva usta u svakoj prilici.

Kranjčar je na Otoku već četiri godine i sakupio je dosta premijerligaškog iskustva. S bivšim je klubom osvojio FA Kup, borio se opstanak, a i nastupao u Europi. Modrić vjeruje da će mu to iskustvo pomoći u bržoj prilagodbi na novu sredinu.

"Niko zna sve o engleskom nogometu i neće mu trebati dugo da se prilagodi, pogotovo uz mene i Čarlija, a ovdje su Dafoe i Crouch koje poznaje iz Portsmoutha. Uz to još i odlično govori engleski", kazao je Luka Modrić za službene stranice kluba.

"Kranjčar je odličan igrač i odlična osoba. Drago mi je što je došao jer ću igrati s njim i Ćorlukom u istoj momčadi. Fantastičan je nogometaš i sigurno će pomoći našoj momčadi. Čvrst je u duelima, ima jako dobar pregled igre, viziju i najbolji je u dodavanju dobrih lopti. Opasan je igrač", nahvalio je Modrić Kranjčara.

Redknappova ljubav prema hrvatskim nogometašima mogla bi mu donijeti i odlične rezultate. Tottenham je zasad u dobroj poziciji, suprotnoj od prošlogodišnje i apetiti su porasli i navijačima i igračima. Koliko će Niko biti pojačanje za klub vidjet će se već 12. rujna kad na White Hart Laneu gostuje Manchester United.

Pročitajte više