Modrić protiv CR-a: Pun mi je kufer Ronaldovog padavičarenja i teatralnosti!

LUKA MODRIĆ priznao je jednu vrlo zanimljivu stvar. Ključni igrač reprezentacije se boji izvoditi jedanaesterce u što smo se mogli uvjeriti u finalu Liga kupa. Gotovo devedeset tisuća gledatelja na Wembleyu i važnost utakmice očito su impresionirali Modrića koji je izvođenje prepustio O'Hari, Bentleyu i Ćorluki.

Očito su još uvijek svježe rane sa četvrtfinalne utakmice s Turskoj na kojoj je Luka izvodio penal i promašio cijela vrata. Stoga, u nedjelju nije imao hrabrosti preuzeti odgovornost.

"Nisam bio među prvih pet izvođača, ali pucao bih penal da se išlo u drugu seriju i nisam bio oduševljen što moram pucati. Moram učiniti sve da nadvladam taj strah, ne želim da mi izvođenje jedanaesteraca postane kronična frustracija", rekao je Modrić za Sportske novosti.

U nedjelju je igrao protiv najboljeg igrača svijeta kojemu na naplatu dolaze sva "padavičarenja". Ronaldo je tako u jednom duelu srušen, a umjesto prekršaja sudac mu je pokazao žuti karton.

"Ronaldo je sjajan igrač i nemam ništa protiv njega. Međutim, stvarno pretjeruje u tim teatralnostima. U Engleskoj se igra muški i pošteno pa takve 'kuknjave' još više dolaze do izražaja. Ne znam zašto mu to treba."

Tottenhamu unatoč velikom novcu koji je utrošen u pojačanja ne ide dobro u prvenstvu. Ljetos su došli Modrić, Ćorluka, Pavljučenko i Bent, tijekom zime Defoe i Keane, međutim momčadi nikako da krene. Spursi su stalno pri dnu tablice, ali čini se da opstanak u Premierligi nije upitan.

"Ovo je velik klub, imamo dobru momčad i ne želim pomišljati na drugi ishod. Vrijeme je da ispravimo lošu sezonu te u završnici razveselimo naše vjerne navijače."

Nedavno su se pojavile priče kako će Modrić već na ljeto odseliti iz Londona u neki novi klub.

"Pustimo te priče, tek sam došao", zaključio je Modrić.

M.Pa.
Foto: AFP

Pročitajte više