Modrić: Protiv Stokea nam je poništen regularni pogodak

LUKA MODRIĆ smatra da je Tottenham poražen kod Stokea 2:1 jer je loše odigrao prvo poluvrijeme.

Stoke je nakon prvog poluvremena vodio s 2:0 pogocima bivšeg igrača Spursa Matthewa Etheringtona. Nakon predaha menadžer Tottenhama Harry Redknapp postavio je ofenzivniju formaciju, pa je Tottenham dominirao tijekom drugom djela. No, osim jednog pogotka Adebayora iz jedanaesterca, koji je izborio Luka Modrić, Tottenham nije uspio napraviti ništa više.

"Utakmicu smo izgubili u prvom poluvremenu. Počeli smo jako loše. Svaki je korner ili ubacivanje sa strane bio problem. Nismo se ni snašli i već je bilo 2:0 za njih", rekao je Modrić za službenu stranicu londonskog kluba.

"Nakon poluvremena promijenili smo taktiku i zaigrali smo mnogo bolje. Stvorili smo puno prilika, ali nismo imali sreće. Mislim da nam je poništen regularan pogodak. Trudili smo se, dali smo sve od sebe ali jednostavno nije ništa ulazilo", rekao je "motor" Tottenhama.

"Moramo biti sretni s načinom na koji smo igrali u drugom djelu. Samo si ne smijemo dopustiti više onakva prva poluvremena. Koštalo nas je i opet će. Svakoj seriji kad-tad dođe kraj, ali iskreno nismo zaslužili izgubiti", zaključio je Modrić.

Pročitajte više