lige petice

Modrić se vratio, Zidane progovorio o ključnom problemu Reala: "Tu smo nemoćni"

Foto: Epa

ODLIČNA vijest za Real i za hrvatsku reprezentaciju. Luka Modrić se priključio treninzima Reala i oporavio se od ozljede aduktora koju je zaradio 9. rujna tijekom kvalifikacijske utakmice s Azerbajdžanom.

Modrić je propustio utakmice protiv Paris SG-a, Levantea i Seville, a jučer je normalno trenirao.

''Luka, Isco i Marcelo se osjećaju bolje. Sva trojica su na korak do povratka u momčad pa ćemo vidjeti kako ćemo to odraditi'', rekao je trener Zinedine Zidane na konferenciji za medije u Madridu. Francuz je zatim progovorio i o problemu ozljeda koje su poharale madridsku momčad.

''Nisam zabrinut ozljedama, no strašno mi smetaju. To je dio nogometa koji je izvan naše kontrole, tu smo nemoćni. Pazimo na svoje igrače, ali potrebno je prihvatiti da su nekada ozlijeđeni'', rekao je Zizou.

Real je ljetos promijenio šefa fizičke pripreme igrača, a mnogi baš njega optužuju da je kriv zbog epidemije ozljeda na Bernabeu.

''Fizička priprema se nije promijenila puno. Vjerujem ljudima s kojima radim'', istaknuo je Zidane.

Modrić je u utorak sudjelovao u vježbanju posjeda lopte i međusobnoj utakmici odigranoj na skraćenom terenu.

Real će u srijedu igrati pred svojom publikom protiv povratnika u ligu Osasune, a u subotu će u derbiju gostovati kod gradskog rivala Atlética. Zidane nije rekao hoće li Modrić biti na popisu za neku od tih dviju utakmica.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više