Modriću se "srušio čitav svijet": Suigračima ću držati palčeve!

"KAO DA mi se cijeli svijet srušio, sve je išlo tako dobro i sada eto napuknuće fibule desne noge odvojit će me najmanje 6 tjedana od terena. Jako sam, jako tužan što mi se to dogodilo baš sada, pogotovo što sam bio u odličnoj formi, momčadi ide odlično, a slijede i ključne reprezentativne utakmice.", prve su reakcije Luke Modrića, koji je u razgovoru za SN, odmah nakon liječničkog pregleda, zvučao gotovo neutješno.

Snimke su pokazale da je Luki uslijed naleta igrača Birminghama Leea Bowyera pukla listna kost. Minimalno šest tjedana naš će reprezentativac izbivati s terena, propustit će finiš kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a silno će nedostajati i Tottenhamu koji je 60 godina čekao na ovako silovit start u Premiershipu.

"Ne mogu vam opisati kako se osjećam, jako me boli, ali to je manji problem od saznanja da ću toliko odsustvovati sa travnjaka. Suigračima kako u klubu tako i u reprezentaciji držati ću palčeve i nadam se da će biti pravi kao i do sada.", poručio je Luka, koji neće na operacijski stol, već će fibula jednostavno zarasti.

"Sada samo treba “uložiti” vrijeme. Nažalost, taj ulov, iako on nikad nije dobrodošao, eto slijedi u najgorem periodu. Žao mi je.", zaključio je.

...

Pročitajte više