"MOJA ISTINA - TOČNO U PODNE" Mamić najavio izvanrednu presicu

Foto: Index/Luka Šangulin

ZDRAVKO MAMIĆ u utorak od 12 sati održat će izvanrednu konferenciju za novinare. "Moja istina – točno u podne", tako je Dinamov savjetnik optužen za izvlačenje stotina milijuna kuna iz Dinama zajedno s bratom Zoranom i nekadašnjim direktorom Damirom Vrbanovićem nazvao svoje novo obraćanje javnosti. 
 
> Pitali smo Mamića je li uzeo novac iz Dinama, kaže da nije kokošar nego Isus spasitelj 
 
Na pojedina naša pitanja nakon pokretanja posljednje istrage Mamić je kazao da će odgovoriti na press konferenciji kada se vrati iz Dubaija. Sutra će se pokušati oprati od optužbi da je preko računa izvan Hrvatske sam podizao Dinamov novac.
 
Prije točno mjesec dana Mamić je također najavio presicu, ali i odmah otkazao. Mamić, koji se nakon pokrenutih optužbi "povukao" u ulogu Dinamovog savjetnika, nije otkrio o čemu je tada trebao govoriti, ali kao i uvijek s njim, tema je pregršt. 
 
Nova istraga protiv njega za izvlačenje novca iz Dinama? Šukerov trijumf? Stanje u hrvatskom nogometu? Dinamova jesenska titula? Objavljene fotografije s Damirom Miškovićem? Dario Šimić? Zapaljen automobil Krešimiru Antoliću, Dinamovom šefu osiguranja? Navijači? Suđenja za izvlačenje novca iz Dinama? Prijelazni rok? Sve su to samo neke od tema o kojima bi Mamić mogao govoriti.
 

Pročitajte više