HNL

Moro: Igrači Hajduka poželjeli su nam sreću protiv Atalante

Foto: Igor Soban/PIXSELL

NAJVEĆI derbi hrvatskog nogometa odigran je u petak i završen bez pobjednika između Dinama i Hajduka 1:1 u 16. kolu Prve HNL. Modri su i dalje prvi te imaju četiri boda više i utakmicu manje od Hajduka.

Burićeva momčad u prvom poluvremenu je prekršajima morala zaustavljati leteće dinamovce pa su Simić, Ismajli i Kalik dobili žute kartone, zbog kojih će propustiti sljedeći derbi protiv Rijeke na Poljudu. 

Osim niza izjava u kojima su se nogometaši Dinama i Hajduka međusobno hvalili ili podbadali, jedna izjava posebno se istaknula. Riječ je o onoj Nikole Mora koji je nakon utakmice otkrio zanimljiv detalj o igračima Hajduka. 

"Nažalost, ne mogu igrati na San Siru protiv Atalante. Ali, želio bih reći da su nam svi igrači Hajduka nakon utakmice poželjeli puno sreće u Milanu i drago mi je što su nam to poželjeli. A vjerujem da možemo na San Siru postići dobar rezultat", rekao je Moro za Večernji list i tako otkrio da nogometaši dva hrvatska rivala imaju dobar međusobni odnos. 

Dinamo u utorak od 21 sat igra utakmicu Lige prvaka na San Siru, a protivnik će mu biti Atalanta protiv koje traže ključne bodove u utrci za prolazak skupine. 
 

Pročitajte više