EUROPA LIGA

Mourinho kaznio igrače zbog užasne igre. "Trening vam je u 11 sati"

Foto: Getty Images/Guliver Image

TOTTENHAM je sinoć iznenađujuće izgubio od Antwerpa 1:0 u 2. kolu Europa lige, a Jose Mourinho je bio strašno ljutit na svoju momčad nakon utakmice.

Trener Spursa je na poluvremenu kod rezultata 1:0 napravio čak četiri izmjene, a novinari su ga nakon utakmice pitali zašto je to napravio.

"Zamijenio bih svih jedanaest igrača da sam mogao, a jednu sam si ostavio čisto zato jer je 45 minuta predugo igrati bez zamjene. No igrači nisu krivi. Kriv sam samo ja jer sam ja odabrao početni sastav i ja sam odlučio kako ćemo igrati", rekao je Mourinho.

Portugalac je utakmicu započeo s Baleom i Carlosom Viniciusom, a na poluvremenu je ubacio Hojbjerga, Lucasa Mouru i Sona, a kasnije i Harryja Kanea.

I na Instagramu kritizirao igrače

"Svi znamo koji je naš najbolji sastav, ali smatram da svi igrači zaslužuju priliku. Nakon večerašnje utakmice će mi odabir u budućnosti biti puno lakši. Ne volim analizirati pojedince, a sigurno ne s vama novinarima. Vi me uvijek prije utakmice pitate zašto nije igrao ovaj igrač ili zašto nije igrao onaj. Nadam se da me nekoliko tjedana to nećete pitati jer ste večeras dobili neke odgovore", rekao je Mourinho na press-konferenciji.

Dok se momčad vraćala u zračnu luku, Mourinho je na Instagramu također iznio svoje osjećaje i odlučio kazniti igrače.

"Nadam se da je svima u ovom autobusu neugodno kao i meni. Loše igre zaslužuju loše igrače. Sutra je trening u 11 sati", napisao je Portugalac.

Pročitajte više