Premiership

Mourinho: Otići ću na web stranicu Real Madrida da vidim što oni kažu na Baleov gol

Foto: EPA

TOTTENHAM je u nedjelju u sklopu sedmog kola Premiershipa svladao Brighton rezultatom 2:1 i preuzeo drugu poziciju na ljestvici s dva boda manje od Liverpoola.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POGODAK BALEA.

Strijelac pobjedničkog pogotka je u 73. minuti bio Gareth Bale koji je samo tri minute ranije ušao u igru umjesto Erika Lamele. Baleu je to bio prvi pogodak za Tottenham nakon sedam godina i 166 dana, a u londonski klub se vratio u rujnu na jednogodišnju posudbu iz Real Madrida.

Bale zna da nam je stalo do njega

Baleovu predstavu je na sebi svojstven način opisao Jose Mourinho koji je u svojoj izjavi okrznuo španjolskog prvaka s kojim se Bale nije rastao u najboljim odnosima.

"Kada budem imao pet minuta vremena, otići ću na web stranicu Real Madrida da vidim što oni kažu. Naravno da sam vrlo zadovoljan Baleom, zaslužio je to. On zna da nam je stalo do njega i mi znamo da je njemu stalo do nas, do momčadi i kluba. Savršeno se uklapa, vrlo je miran i inteligentan", rekao je Mourinho.

Mourinho zadovoljan Baleovim golom za pobjedu

Bale je do sada za Spurse upisao četiri nastupa, po dva u Premiershipu i Europa ligi, a uz pogodak protiv Brightona ima još jednu asistenciju.

"Sada ima dobar osjećaj u vezi sa svime, ranije su to bili loši osjećaji jer je proces treninga bio ubitačan i tijelo mu je malo patilo, ali kao cjelina smo mu dali ono što mu je potrebno. Jako sam zadovoljan što je dao gol za pobjedu", zaključio je portugalski strateg.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više