Mourinho ne odustaje: Materazzi + Burdisso za Modrića!

SVE SU glasnija šaputanja o tome koliko je zapravo ozbiljno talijanski Inter zagrizao za Luku Modrića. Prekjučer se pričalo da klub sa Guiseppe Meazze Redknappu nudi talijaskog reprezentativca Marca Materazzija, a jučer je procurila informacija kako Tottenham svog najboljeg igrača ne bi pustio niti za 24 milijuna eura. Danas se pak ugledni Tuttomercato pozvao na sebi bliske izvore iz Intera i donosi nove informacije o mogućem prelasku Luke Modrića u klub sa San Sira.

> Mourinho u napadu: Kako nagovoriti Redknappa da mu proda Modrića?

> "Nitko u Italiji ne kupuje, niti će kupiti Luku Modrića za 24 milijuna eura"

Sabatino Durante, agent hrvatskog veznjaka Tottenhama, izjavio da ne odbacuje mogućnost prelaska jednog od najboljih igrača Spursa u redove vodeće momčadi talijanskog prvenstva i izglednog kandidata za četvrtu uzastopnu krunu najbolje momčadi Serije A. Dodao je, doduše, da ne vjeruje da bi se Spursi olako riješili Modrića koji dobro igra i u kojega su mnogo uložili.

Talijanski mediji u nekoliko su navrata spominjali da bi se Modrić mogao ukazati u milanskom klubu iz kojeg bi put Londona krenuo Marco Materazzi.

Tuttomercatoweb u utorak piše da bi se talijanskom reprezentativnom braniču na putu mogao priključiti i, po Transfermarktu, pet milijuna vrijedni argentinski reprezentativac Nicolas Burdisso, također obrambeni nogometaš.

Glasine o prodaji nerealne

Podsjećamo, Index je od izvora koji dobro poznaje europsko nogometno tržište saznao da u Italiji nema niti jednog kluba koji je trenutačno spreman platiti toliki novac za Luku Modrića. Naime, naš izvor tvrdi kako je stav najboljih talijanskih klubova da je Modrić u najboljem slučaju solidan igrač čija vrijednost u ovom trenutku nije ni blizu cifre koju Tottenham traži.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više