Mourinho ne želi Ronalda, "njegovu" sedmicu rezervirao je za najplaćenijeg igrača u povijesti Uniteda

Foto: Getty Images/Guliver Image

NAKON što je u Realu proveo osam i pol godina te osvojio sve što je mogao, Cristiano Ronaldo (32) više nije željena osoba u Madridu.

Gotovo 100.000 Realovih navijača je u velikoj Asovoj anketi glasalo za tjeranje Ronalda iz kluba koji mu ne želi ponuditi novi ugovor na kojem Portugalac inzistira. Ronaldo je navodno suigračima u svlačionici rekao da odlazi i da bi se želio vratiti u Manchester United, što je ponovno zakotrljalo priču njegova povratka na Old Trafford.

Taj transfer je, prema nekim medijima, bio gotova stvar prošlog ljeta, da bi Ronaldo na kraju ostao u Madridu. Ove zime ili najkasnije na ljeto smatralo se da će gotovo sigurno otići u Englesku.

No javio se i Jose Mourinho koji je engleskim novinarima rekao da ga Ronaldo uopće ne zanima, kao ni Gareth Bale, kojega mu već godinu dana uporno guraju u svlačionicu.

Manchester United nema nikakvu namjeru dovoditi Ronalda, a "njegov" broj 7 na dresu koji mu navodno čuvaju već godinama, dat će Alexisu Sanchezu. Čileančev transfer iz Arsenala je pitanje dana, a Sanchez će s 23 milijuna eura po sezoni biti daleko najplaćeniji Unitedov igrač.

Njegovim dovođenjem Mourinho bi riješio sve probleme i zadovoljio apetite u napadačkoj liniji i na ljeto će se orijentirati na jačanje obrane i veznog reda, tako da Portugalac uopće nije u planovima, piše Daily Mail.

Pročitajte više