LIGE PETICE

Mourinho: Sonaldo je fantastičan. Jako sam sretan

Foto: EPA-EFE

TOTTENHAM je nastavio pobjeđivati pod vodstvom Josea Mourinha. Jučer su pobijedili Burnley 5:0 u Premier ligi, što je četvrta pobjeda u pet utakmica otkako je Portugalac postao menadžer.

Potez utakmice protiv Burnleyja napravio je najbolji igrač Tottenhama, Son Heung-min. Čudesni Korejac primio je loptu na svojoj polovici i onda je krenuo u nezaustavljiv prodor prema vratima gostiju.

Prolazio je obrambene igrače kao da ih nema, a onda, kad je izašao sam pred vratara, smireno je zabio. Bio je to jedan od najljepših golova u povijesti Premiershipa. 

Njegovom potezu divio se i Mourinho.

"Prije ove utakmice moj sin ga je zvao Sonaldo i danas je bio Sonaldo.To je bio nevjerojatan gol. Jedino što je usporedivo je gol iz 1996. kada sam bio u Barceloni s Bobbyjem Robsonom. Ronaldo Nazario je dobio loptu blizu centra i zabio sličan nevjerojatan pogodak."

Nakon samo pet utakmica Son je ostavio veliki dojam na Mourinha.

"Imao sam neki osjećaj o njemu izvana. Slična stvar kao dok sam razgovarao s Alexom Fergusonom o Park Ji-sungu. Radi se o kulturološkoj stvari. Vole učiti, vrlo su skromni. Upoznao sam Sonove roditelje tako da razumijem otkuda to dolazi. Mali je fantastičan i jako sam sretan", priznao je Mourinho.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više