LIGE PETICE

Mourinho: Suci su spavali. Da nisu, onda bi vidjeli ono što su trebali

Screenshot: Dugout

JOSE MOURINHO vjeruje da je atmosfera na utakmici FA kupa između Tottenhama i Norwicha bila fantastična i primjer onoga što bi nogomet trebao biti bez obzira na to što je Eric Dier, njegov igrač, utrčao na tribinu kako bi se fizički obračunao s navijačem. 

Spursi su poraženi s 3:2 u kaznenim udarcima nakon što je nakon 120 minuta igre bilo 1:1, a Dier je bio jedan od onih koji su zabili s bijele točke. Ipak, nakon utakmice su se pojavile snimke na kojima se vidi kako Dier juri na tribinu kako bi se obračunao s jednim od navijača koji je navodno vrijeđao njegova brata.

Jedna od snimki pokazuje kako su Diera obuzdali navijači Tottenhama i zaštitari na tribini, a Mourinho je to sve ignorirao i rekao da nije vidio nimalo negativnosti na toj utakmici. 

"Mislim da su navijači Norwicha dobili nogomet kakav su došli gledati, a puno poštovanja zaslužuju i naši navijači koji su nas došli gledati. Sjajna atmosfera, nisam vidio ništa negativno", rekao je Mourinho u najavi utakmice s Burnleyjem pa je dodao: 

"Ako je već bio nekakav manji incident na kraju, radije bih da se fokusiramo na one lijepe stvari. Bila su samo dva ili tri žuta kartona, sjajni odnosi između dvije klupe, sjajni suci koji su odlično sudili sve do penala", rekao je Mourinho.

Nakon toga je pojasnio što mu se kod sudaca nije svidjelo prilikom izvođenja penala. 

"Dok su se pucali penali, sudac na liniji i VAR su spavali. Da nisu spavali, onda bi vidjeli da je svaki penal koji je Krul obranio trebao biti ponovljen. Bili su umorni, bilo je kasno i spavali su", zaključio je Mourinho. 

Pročitajte više