lige petice

Mourinho želi u Bayern, ali samo pod jednim uvjetom

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON što je otjerao Niku Kovača, minhenski Bayern je i dalje bez stalnog trenera. Uprava bavarskog velikana dala je do znanja da neće brzati s izborom novog trenera, a trener koji će sjesti na klupu Bayerna mora biti ugledno ime koje će znati držati pod kontrolom mušičavu i taštu svlačionicu te vratiti klub na stare staze slave.

Spominjalo se puno velikih trenerskih imena, Wenger, Ajaxov Ten Haag, Massimiliano Allegri, no izgleda da je najbliži Jose Mourinho.

Kontroverzni Portugalac priznao je u ranijim izjavama da želi u Bundesligu i da je već počeo učiti jezik. Njemački mediji pišu kako je dao do znanja da želi u Bayern, ali je pred Bavarce stavio jedan uvjet bez kojeg neće pristati na dogovor.

Naime, Special One želi ugovor na tri sezone jer smatra da je to sasvim dovoljno vremena za rekonstrukciju koju planira. Klub bi preuzeo sredinom ovog mjeseca te tako spreman dočekao zimski prijelazni rok.

Mou je u karijeri vodio brojne velikane. Preko velikog Porta, do Intera, zatim Chelseaja, Manchester Uniteda i Real Madrida. Osvojio je brojne trofeje, a Ligom prvaka se okitio u dva navrata: 2003. (Porto) i 2010. (Inter).

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više