LIGE PETICE

Kicker: Wenger sutra napušta posao i dolazi u Bayern

Kicker: Wenger sutra napušta posao i dolazi u Bayern
Foto: Gulliver / Getty Images

UGLEDNI njemački magazin Kicker objavio je da su pregovori Bayerna i Arsenea Wengera u završnoj fazi te se očekuje da francuski stručnjak naslijedi otpuštenog Niku Kovača kao trener prvaka Njemačke. 

"Bayern je stupio u kontakt s Arseneom Wengerom, koji je izrazio želju da preuzme momčad. Wenger bi bio privremeni trener do ljeta, kada bi klub angažirao trenera na duge staze. Osnovni uvjet je da igra nogomet temeljen na posjedu lopte, kakav se u klubu njeguje od Louisa van Gaala."

Isti izvor dodaje kako su Bayern i Wenger u intenzivnom kontaktu i da slavni trener sutra napušta Dohu, gdje radi kao stručni televizijski komentator beIN Sportsa. Iz Katara kreće u novu trenersku avanturu. 

Wenger bi Bayernu bio pogodno prijelazno rješenje jer je riječ o iskusnom i uspješnom treneru. Osim toga, rođen je i odrastao na francusko-njemačkoj granici i odlično govori njemački. 

Proslavljeni trener prošlog mjeseca navršio je 70 godina, a bez angažmana je od proljeća 2018. kada je nakon 22 godine napustio Arsenal. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara