MANCHESTER UNITED

Musk objavio da kupuje United: Stand-up komedija je moj drugi posao

Foto: Profimedia/EPA

NAJBOGATIJI čovjek na svijetu i osnivač Tesle Elon Musk napisao je na Twitteru da kupuje Manchester United, a onda je, pet sati nakon toga, priznao da je riječ o šali. "Ne, ovo je bila šala. Ne kupujem nikakve sportske timove", napisao je Musk i dodao da je stand-up komedija njegov drugi posao.

Ipak, poruka je šokirala većinu korisnika, a najviše fanove Manchester Uniteda. Oni nisu zadovoljni s obitelji Glazer, koja trenutno upravlja klubom. Glazeri su United kupili 2005., a prošle godine su potpuno okrenuli navijače protiv sebe kada su uključili United u neuspjeli pokušaj formiranja europske Superlige.

United je očajan

United trenutno proživljava upravljačku i rezultatsku krizu, s obzirom na to da ove sezone neće igrati u Ligi prvaka. Klub je daleko od borbe za naslov u Premier ligi, a u novu sezonu je startao s dva poraza u isto toliko kola.

Američki milijarder Musk je nedavno stekao udio u vlasništvu Twittera i odmah najavio pokušaj preuzimanja te društvene mreže u potpunosti. Ubrzo nakon toga je odustao od te ideje. Musk se također ove godine našalio i da će kupiti Coca-Colu te staviti kokain u nju.

Pročitajte više