SUPER BOWL

Najbolje igračice Super Bowla

Foto: Gulliver / Getty Images

SVAKA ČAST Patricku Mahomesu i njegovom dodavanju za Tyrekea Hilla kada je loptu milimetarski precizno bacio preko 40 metra, pardon 44 jarda, te tako u najtežoj situaciji za sebe i momčad potezom sezone prelomio Super Bowl i odveo Chiefse preko 49ersa i do trofeja, ali njemu i svim ostalim igračima najveće svetkovine američkog sporta show su otele dvije igračice.

Jennifer Lopez i Shakira na poluvremenu su od igrača "footballa" preuzele teren stadiona Hard Rock u Miamiju te travnjak, ali i Super Bowl općenito, pretvorile u svoje igralište. Latino dive su prvo pojedinačno uz desetke plesačica, plesača i pratećih vokala izvele svoje točke, a zatim su kratkim zajedničkim nastupom do kraja zapalile ionako oduševljenu publiku na stadionu, ali i širom planeta.

Kako se uopće Mahomesov 3. pokušaj za 15, kod deset poena zaostatka, pa čak uzimajući u obzir i da je QB Chiefsa do tada na utakmici bacio samo jedno dodavanje preko 20 jarda, može mjeriti s ovim klizećim startom J.Lo?

Ili ovom Shakirinom nepodopštinom, koju se na pravom nogometnom terenu ne bi usudio izvesti ni njen muž, za psine uvijek spreman Gerard Pique?

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku nastupa Jennifer Lopez i Shakire možete pogledati OVDJE.

Pročitajte više