Najbolji gost lige: Sjajna Gorica slavila i u Zaprešiću

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

NOGOMETAŠI Gorice stigli su i do sedme prvenstvene pobjede. Na gostovanju kod Intera, Goričani su nakon preokreta slavili s 3:1 i tako nastavili sjajan niz gostovanja.

Peta im je ovo uzastopna pobjeda na gostovanju, dok je Interu nanesen osmi prvenstveni poraz.

Točno nakon deset minuta vidjeli smo prvi pogodak. Po desnoj strani probio se Antonio Bosec i ubacio na prvu stativu gdje je Komnen Andrić stigao prije protivničkog braniča i poentirao za vodstvo.

Domaćin je bio bolji na otvaranju utakmice, a do polovice prvog dijela mogli su i udvostručiti vodstvo. Prijetio je Karlo Muhar, ali je Kahlina to obranio. A onda je nakon nešto više od pola sata igre Gorica započela svoj preokret. Ayayi Atiemwen ubacio je s lijeve strane u kazneni prostor gdje je potpuno neometan bio Matija Dvorneković koji je skrenuo loptu u gol za svoj prvijenac u HNL-u.

I do poluvremena sve je bilo gotovo. Gosti su preokrenuli zahvaljujući Atiemwenu koji se sjajno izborio za udarac, izbacio jednog čuvara i pogodio s više od dvadeset metara u Interovu mrežu. U četvrtoj minuti nastavka potvrdu pobjede donio je Mario Marina koji je netom prije postizanja pogotka ušao u igru.

Sjajan Atiemwenov pogodak pogledajte OVDJE.

Pročitajte više