Najveći kenijski talent umjesto u Premiership stigao u Inter



NOGOMETAŠI Intera dobili su prinovu u veznom redu, a radi se o 22-godišnjem kenijskom reprezentativcu Marigi.

Talentirani igrač Parme već je bio sve dogovorio s Manchester Cityjem, gdje ga je želio vidjeti Roberto Mancini, no neće mu biti odobrena radna dozvola u Velikoj Britaniji. Ne zato što nema dovoljno nastupa (odigrao je 75 posto utakmica za Keniju u zadnje dvije godine), već zbog toga što se Kenija ne nalazi među prvih 70 reprezentacija po Fifinoj listi (98.).

Situaciju je iskoristio Inter, koji je tako posljednjih sati prijelaznog roka doveo igrača koji bi trebao biti podrška u slučaju ozljede nekog od veznih igrača. Prema nekim informacijama koje doznajemo od talijanskih kolega, nije to jedini udarac Intera u pet do ponoć. Prije 19 sati, kad službeno istječe prijelazni rok, u prostorijama kluba viđen je Fabio Simplicio, Brazilac koji će na ljeto biti slobodan igrač. Zasad nema potvrde tog transfera.

"Jako smo zadovoljni što smo ovaj prelazak učinili službenim. Vjerujemo da Mariga, mlad igrač koji ima veliku želju za dokazivanjem, može pomoći Mourinhu i momčadi da ostvare sve zadane ciljeve", rekao je predsjednik Intera Massimo Moratti.

Pročitajte više