Nakon Mourinhove odluke: Balotellijev menadžer na pregovorima s Milanom



TEŠKO vrijeme za Balotellija u Interu. U ponedjeljak trener Jose Mourinho isključio ga je iz momčadi koju je poveo na uzvratni susret osmine finala LP-a u London bez objašnjenja. Rekao je tek da nema smisla pričati o onima kojih nema te se posvetio najavi susreta. Svi su iznenađeni njegovim potezom, jer se Mario dobro osjeća i nema fizičkih problema.

Predsjednik Intera Massimo Moratti tome se čudio jučer, cijela talijanska javnost danas, a menadžer mladog napadača Mino Raiola ne gubi vrijeme. Istu večer kad je Balotelli ostavljen izvan momčadi viđen je u Milanellu.

"Posjedujem druge igrače, ovdje nisam došao kako bi pričao o Mariju", rekao je Raiola, no nitko mu ne vjeruje. S obzirom na tajming i njegov pokušaj da se sakrije od novinara, tema jest bio mladi navijač Milana u redovima najljućih rivala. Raiola je bio ljut zbog Mourinhove odluke, no nije je želio komentirati.

"Znao sam da ćete to početi širiti čim me vidite ovdje, no ne radi se o Mariju", pokušao je Raiola uvjeriti novinare, koji mu ne vjeruju. Dojma su da je došao dogovoriti uvjete prelaska, te bi Balotelli uskoro mogao proširiti krug igrača koji su iz Intera prešli u Milan. Među Rossonerima trenutno igraju trojica (Pirlo, Seedorf, Mancini).

Pročitajte više