HNL

Namjestio gol za pobjedu Hajduka pa nahvalio Kalinića: Za Lovru nemam što reći...

Screenshot: HNK Hajduk

IGRAČI Hajduka jučer su dugo slavili pobjedu protiv Rijeke na Rujevici. Prvo su se zajednički fotografirali na terenu, a onda zapjevali u svlačionici i u autobusu.

Ipak, kasnije su se strasti malo smirile pa su uspjeli dati izjave, a jedan od igrača koji su podijelili svoje dojmove bio je Marko Livaja, asistent za pobjednički gol Hajduka.

"Sretan sam što su momci puno pokazali, dosta dobro smo stajali na terenu. Stvorili smo dvije-tri jako dobre šanse. Hvala treneru i suigračima. Nakon korone gdje su bili 15 dana bez treninga su odigrali ovako dobru utakmicu. Ova pobjeda nam sigurno daje motiv za dalje. Imamo sada bitnu utakmicu u Kupu, znamo što nam je cilj. Sad idemo zaboraviti Rijeku i krenuti u druge pobjede", rekao je Livaja pa odgovorio na nekoliko pitanja. 

Lijep je osjećaj vratiti se u bijeli dres...

"Pogotovo pobjedom u Jadranskom derbiju. Ne možeš ništa bolje očekivati, jako sam sretan i idemo dalje."

U kakvom ste fizičkom stanju?

"Nisam igrao zadnjih mjesec dana, ima tu još mjesta za napredak. Ali dobro se osjećam i nadam se da ću za koji tjedan biti skroz spreman."

O vrataru Kaliniću?

"Za Lovru nemam što reći, svi znamo kakav je vratar i gdje je sve branio. Čestitam mu, ovo će mu dati još puno samopouzdanja i nadam se da će nastaviti dobro braniti."

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više