ZANIMLJIVOSTI

Nani: Ronaldo je često govorio da mu je dosta. Samo je odjednom završio u Realu

Foto: EPA

CRISTIANO RONALDO nikad se nije trudio sakriti svoju namjeru da napusti Manchester United kako bi se pridružio Real Madridu, što je i učinio 2009. godine. 

Najbolje od Ronalda u 2019.

Ronaldo je u United stigao 2003. iz lisabonskog Sportinga, baš kao i Nani koji tvrdi kako je Ronaldo stalno najavljivao da bi mogao otići iz kluba, ali je sve u klubu ipak iznenadila brzina kojom se priča zaključila.

"Anderson, Ronaldo i ja znali smo ostajati nakon treninga kako bismo još malo radili na sebi, a bili smo i jako dobri prijatelji pa smo si međusobno davali podršku. Bilo je dana kad bi nam Ronaldo otvoreno govorio da je tu već šest ili sedam godina i da mu je dosta", rekao je Nani za UTD Podcast. 

Iznenadio je suigrače

Portugalac je naglasio kako je bilo jasno da Ronaldo želi napraviti sljedeći korak, ali i da nitko nije očekivao da će posao zaključiti onako brzo kako je to uspio odraditi.

"Uvijek je govorio: 'Vidjet ću što me čeka', nikad nije bilo nečeg osobito konkretnog, a onda je odjednom završio u Realu. Sve nas je to zateklo", istaknuo je Nani.

Podsjetimo, Ronaldo je transferom u Real Madrid postavio svjetski rekord po visini odštete koja je plaćena za nogometaša s 94 milijuna eura teškim transferom. 

 

Pročitajte više