Napadač Tottenhama: Osjećam se krivim za Conteov otkaz. Žao mi je

Foto: Profimedia

NAPADAČ Tottenhama Heung-Min Son (30) rekao je kako mu je žao što je trener Antonio Conte (53) dobio otkaz. "Trebao sam igrati bolje. Osjećam se krivim za njegov odlazak jer nisam puno pomogao klubu. Zahvalan sam na onome što je napravio. Sjajan je trener s puno iskustva. Navijat ću za njega", rekao je Son nakon što je njegova Južna Koreja izgubila od Urugvaja 2:1 u prijateljskoj utakmici.

Južnokorejski nogometaš prošle sezone postigao je 23 pogotka u Premier ligi, čime je s Mohamedom Salahom podijelio prvo mjesto najboljih strijelaca. Ove sezone je na lošijem učinku od šest golova u 26 nastupa. Tottenham će do kraja prvenstva odigrati deset utakmica. "Žao mi je kao igraču. On je trener svjetske klase", poručio je Son.

Conte je preuzeo Tottenham početkom studenog 2021. godine, nakon što je Nuno Espirito Santo dobio otkaz. Sjajno ga je vodio gotovo godinu dana, dok je u FA kupu ispao od drugoligaša Sheffield Uniteda, a u nokaut-fazi Lige prvaka od Milana. Tottenham se u Premier ligi nalazi na četvrtom mjestu koje vodi direktno u Ligu prvaka iduće sezone.

Pročitajte više