LIGE PETICE

Napoli sumnja u Juventus i VAR. Zatražio je službeni prijepis sudačkih razgovora

Foto: onathan Moscrop/CSM via ZUMA Wire7Guliver Image

PREMA pisanju talijanskog Corriere dello Sporta, čelnici Napolija izrazito su nezadovoljni suđenjem u talijanskoj ligi, a posebno kriterijem koji se primjenjuje na torinski Juventus.

Predsjednik kluba Aurelio De Laurentiis navodno se konzultirao s odvjetnikom te je od lige zatražio službeni prijepis razgovora između sudaca u VAR-sobi i onih na terenu. Utakmice koje su po njemu sporne su one u kojima je Stara dama igrala protiv Rome i Intera.

Povod je protekli vikend u kojem je Romi dosuđen sumnjiv penal protiv Napolija, dok se za sličnu situaciju, prema njegovim riječima, VAR-soba nije oglasila u dvoboju Intera i Juventusa.

U Napulju su bijesni, a talijanski mediji ističu kako se dobro sjećaju 2018. godine kada je Juventus u samom finišu prvenstva preuzeo čelnu poziciju od Napolija. U ključnoj pobjedi protiv Fiorentine sudac je bio propustio isključiti Pjanića, navode Napolitanci.

Čelnik saveza Giuseppe Pecoraro otkrio je da su VAR-dokumenti s tog susreta nestali pa Napoli ne želi da se i ovaj put ponovi isti scenarij.

 

Pročitajte više