Navijač koji je pregažen prije utakmice Intera i Napolija, preminuo u bolnici

Foto: EPA-EFE

NAVIJAČ Intera koji je jučer pregažen kombijem prije utakmice Napolija i Intera preminuo je od ozljeda u bolnici, piše Corriere Dello Sport.

Portal Football Italia prvo je pisao kako se radilo o autu, ali ugledni Corriere tvrdi da je kombi u kojem su bili navijači Napolija naletio na 35-godišnjeg Danielea Belardinellija iz Varesea koji je u prošlosti imao zabranu dolaska na stadione u Italiji od pet godina zbog nereda.  Incident se dogodio 2 kilometra od stadiona. Uz to, četvorica navijača Napolija ubodena su nožem, tvrdi Corriere.

"Posljednji trenuci okršaja navijačkih skupina dviju ekipa su se događali oko 19:30. Kombi Napolijevih navijača putovao je prema stadionu kada su ih dočekali ultrasi Intera koji su palicama i lancima počeli udarati po njemu. To je isprovociralo reakciju Napolijevih navijača koji su izašli iz kombija kako bi se sukobili s Interovim navijačima. Jedan od njih je završio s ranom u trbuhu zbog uboda nožem, dok su ostali prošli s blažim ozljedama. Vratili su se u kombi i brzo pokušali pobjeći s mjesta nereda, no pritom su pregazili navijača Intera. Odvezen je u bolnicu, operirali su ga, ali operacija mu nije spasila život", piše Corriere.

Dodaju da se detalji tragedije i dalje istražuju.

 

Pročitajte više