Navijači Dinama na Fejsu: Hitno vraćajte Bjelicu!

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

BIJES navijača Dinama širi se društvenim mrežama nakon novog debakla, domaćeg poraza 0:1 od Viktorije Plzen u trećem kolu Konferencijske lige. To je čak četvrta izgubljena utakmica Dinama u zadnjih pet nastupa. To je užasno samo po sebi, ali navijači Dinama još su više ogorčeni nemoći i nekvalitetom igrača, nesposobnošću trenera da podigne momčad i katastrofalnim radom Uprave. Ovo su neki od njihovih komentara na društvenim mrežama:

"Nadam se da je trener nakon ovog bivši. Kadar je loš, al bome se trener totalno pogubio. Imamo nevjerojatno trome igrače, s kojima ne možemo izaći kada nas bilo tko stisne visoko. Vidljivo već mjesecima, samo trener ne vidi. Očekujem da sutra ujutro Neno Bjelica bude predstavljen kao novi trener inače nam ne gine ne borba za naslov u HNL-u, nego za Europu."

"Platit će Jakirović glavom, a dobio je igrače bez karaktera. Mijenjati ga sada nema smisla. Izgurati polusezonu i dati priliku da složi ekipu. Zahvaliti se nekima i dovesti one koji imaju krvi. Fokusirati se na prvenstvo, a KL kako bude."

"Ovaj igrački kadar Dinama nema kvalitetu , jednostavno najslabiji Dinamo u zadnji 15 godina."

"Idemo Hajdukovim stazama revolucije."

"Bravo uprava! Lijepo ste sredili Dinamo za borbu za jedno od prva mjesta u našoj ligi. To je domet ove ekipe."

"Prosipa se teško stečeni ugled."

"Dva udarca u okvir u 90 minuta, je li to Dinamo? Limitirani igrači, izgubljeni u vremenu i prostoru, čast izuzecima"

"Slabašno. Rukopis trenera se ne vidi, igrači nemaju ni muda ni srca. Baturina se trudi, ali ga nitko ne prati. Bekovi i krila nevidljivi. Jedini plus su Bulatovi slobodnjaci."

"Dinamo je nužno hitno čišćenje, ali ne samo svlačionice, nego i lože. Uprava, odlazi!"

"Tužno i negledljivo, ali navikli smo."

Pročitajte više