Navijači Hajduka kukaju nakon pobjede. "Bit će svega protiv Rudeša", "Majko mila"

Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

HAJDUK je u osmini finala SuperSport Kupa pobijedio Jadran u Pločama 2:0 i plasirao se u sljedeću fazu. Momčad Mislava Karoglana nije odigrala pretjerano dobru utakmicu, ali to je bilo dovoljno da dođe do pobjede autogolom Martića u 73. te golom Emira Sahitija u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Iako je njihova momčad pobijedila, Hajdukovi navijači su na službenoj Facebook stranici izrazili ogromno nezadovoljstvo prikazanom igrom. Hajduk je u susret ušao s vrlo jakom postavom, u kojoj su bili Livaja, Krovinović, Benrahou, Šarlija i Uremović, a kasnije je ušao i Sahiti. Dugo su Splićani lomili otpor dobro organiziranog trećeligaša, a navijači nisu bili zadovoljni. Ovo su neki od komentara:

"Da li će nas netko uspjeti probuditi do kraja prvenstva. Danas je bila mala razlika između amatera i profesionalaca sa debelim plaćama. Čak smo se i danas panično branili. Vjerojatno su se i domaći kladili na nas pa sami zabili sebi, inače bi bilo panike. Žalosno je da sa prvom postavom, iako se više i ne zna tko je to, teškom mukom i s jadnom kao i inače kilavom igrom na sve muke jedva prođemo dalje. Na žalost još se ne vidi nikakav pomak u igri sa novim trenerom."

"Opet patnja. Igru briši, prolaz piši. Pojedinim igračima se u pauzi treba zahvaliti ili prodati ako je ikako moguće i dovesti četiri prava imena. Naravno, odriješiti kesu jer ovako teško da nešto možemo napraviti".

"U subotu stiže zahuktali Rudeš i moglo bi tu bit svega i svačega."

"Treba se zahvalit kapetanu. Čovjeku se ne igra više i to je to."

"Imam puno godina i u životu nisam vidio lošijeg igrača od ovog Dialla. Ovo danas je bio trećeligaški nogomet."

"Bit će panike u subotu, dolazi Rudeš."

Hajduk u subotu u SuperSport HNL-u dočekuje Rudeš, koji je danas u osmini finala SuperSport Kupa pobijedio Slaven 3:1 i prošao dalje. Hajduk će protiv Rudeša biti bez kartoniranih Livaje i Krovinovića, a Dario Melnjak otpao je do kraja sezone zbog teške ozljede ligamenata u koljenu.

Pročitajte više