NAVIJAČI MILANA PITALI, AUBAMEYANG IZNENADIO Evo gdje će "igrati" sljedeće sezone

Foto: Getty Images / Guliver Image

NAVIJAČI Milana s velikim nestrpljenjem čekaju dolazak Nikole Kalinića, ali i još jednog napadača svjetske klase. Najveća meta Rossonera svakako je Pierre-Emerick Aubameyang, nogometaš Borussije Dortmund koja za njega traži 70-80 milijuna eura.

Najbolji strijelac Bundeslige prošle sezone nedavno je odgovarao na pitanja navijača putem Instagrama, a kada su ga pitali hoće li se vratiti u Milan u kojem je prošao sve mlađe selekcije, otvoreno je odgovorio.

"Da, želim se vratiti u Milan, ali oni spavaju i što mogu tu učiniti?", rekao je Gabonac.

Međutim, sada se, također putem Instagrama, javio i njegov brat Willy Aubameyang koji je od 2004. do 2011. službeno bio igrač Milana, iako nikad nije odigrao ni minutu za prvu momčad. Tijekom izravnog emitiranja navijači velikana sa San Sira ponovno su tražili odgovor hoće li se njegov poznatiji brat vratiti i ponovno obući crveno-crni dres.

I onda se, na veliko iznenađenje, u komentarima javio Pierre-Emerick, koji je otkrio da će "zaigrati" za momčad s Apenina, ali u četvrtoj ligi...

"Idem u Pro Patriju", napisao je i time na šaljiv način produžio agoniju pristalica talijanskog kluba, koje ga željno iščekuju i vjeruju da je on Mister X u posljednjim danima prijelaznog roka. 

Pročitajte više